PREGADNO – zbog postupka Aneli Ahmić mnogi traže kese za povraćanje: Nezapamćena gadost u rijalitiju


Gledaoci ne veruje kakve izlučevine je krenula da miriše.


Prošle noći, u rijalitiju “Elita”, takmičarka Aneli Ahmić izazvala je šok i negodovanje gledalaca kada je pred kamerama zavukla ruku ispod svog pazuha, a potom je omirisala.

Ovaj neočekivani potez izazvao je brojne reakcije na društvenoj mreži Instagram, gde je snimak postao viralan. U komentarima ispod snimka, mnogi korisnici su izrazili svoje negodovanje i prozvali Aneli zbog ovog poteza.

Nakon emitovanja ovog događaja, gledaoci rijalitija “Elita” nisu krili svoje iznenađenje i negodovanje. Mnogi su komentarisali da im je ovaj potez bio odvratan i neprikladan za televizijski program. Pored negativnih komentara, bilo je i onih koji su izrazili razumevanje za Anelin postupak, navodeći da su svesni činjenice da se takmičari u rijalitiju često nalaze pod velikim pritiskom i stresom.

Snimak je postao viralan, društvene mreže su preplavljene komentarima i raspravama o Anelinom potezu. Mnogi korisnici su izrazili svoje mišljenje o ovom događaju, a neki su čak pokrenuli i polemike o granicama privatnosti u rijaliti programima. Ova kontroverza je izazvala žustre rasprave među korisnicima društvenih mreža, a Anela je postala glavna tema diskusija u vezi sa ovogodišnjim izdanjem rijalitija “Elita”.

Detaljnije u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com