PRODUKCIJA ČUVALA NAJJAČI KEC U RUKAVU: Pometnju u “Eliti” napraviće ovaj dvojac – ON je napravio presedan!


Ovo će onda biti pravo ludilo?!


Bivši zadrugar Mateja Matijević je nedavno proslavio 27. rođendan i to u Turskoj, gde je snimao spot za svoju novu pesmu. Mateja je na aerodromu “uhvaćen” kako se dopisuje sa nekim, a svo vreme osmeh sa lica nije skidao, te nije bilo teško zaključiti da se dopisivao sa svojom novom devojkom, modnom dizajnerkom Unom Janković.

Da je veza sa njom ozbiljna, govori i činjenica da je Matijević juče objavio fotografiju sa njom na društvenoj mreži Instagram, i to kao objavu, što generalno nije radio sa svojim devojkama. Rijaliti zavodnik je dobio pregršt komplimenata ispod ove objave. No, jedan od komentara, podgrejao je priču da se možda priprema za zajednički ulazak sa devojkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Matijević (@matijevicmateja)

Kao što rekosmo, jedan komentar se posebno izdvojio. Ispod objave, koju je Mateja nazvao “Kad ćemo? Pogled”, pojavio se i komentar jedne korisnice pomenute mreže, koja im je poželela sreću u “Eliti”, novom rijalitiju televizije.

U, jedva čekam, srećno u novoj “Eliti” – glasio je komentar pomenute korisnice.

Mateja nije odgovorio na ovaj komentar, te tako nije ni potvrdio, ali nije ni demantovao da ulazi u “Elitu” sa novom devojkom. Ostalo je nepoznato da li je ovom objavom samo najavio spot za novu pesmu, koja će po svemu sudeći nositi naziv “Pogled” ili je najavio ulazak u “Elitu” sa novom devojkom.

Izvor: srbijadanas.com