PRVI INTIMNI ČIN KAČAVENDE I HORVATA – kuma našla mlađeg muškarca: Zadrugarima neprijatno zbog zvukova


Lep par.


Milena Kačavenda i Sanjin Horvat postaju sve bliži i intimniji u Zadruzi 7 elita. Ovu bliskost primetili su i drugi takmičari ali i fan grupe koje su usnimile nekoliko blsikih trenutaka između ova dva zadrugara.

Ipak, poslednji klip koji se pojavio na Instagramu, zasigurno otkriva da se ne može više sumnjati da se između Milene i Horvata nešto događa.

Naime, na video snimku se vidi Milena s leđa kako sedi u dvorištu dok joj stopala masira niko drugi do Sanjin.

Pored njih je sedeo Boža Džouns kome je vidno bilo neprijatno zbog nabijene tenzije između Kačavende i Horvata i zvukova koje su ispuštali.

– Čime ćeš da me prskaš? – pitao je Sanjin flertujući sa iskusnom kumom. Nakon ovog pitanja se čak i Milena zbunila.

Podsećamo u sezoni 6 Anđela đuričić je šokirala auditorijum Zadruge svojim fetišem prema stopalima svog tadašnjeg dečka Zvezdana Slavnića.

Masiranje stopala se može doživljavati kao intiman čin iz nekoliko razloga:  Kada neko masira vaša stopala ili vi masirate nečija stopala, to obično zahteva bliskost i poverenje između osoba. Osoba koja prima masažu oseća se ranjivo jer je njen deo tela izložen dodiru druge osobe. Stoga, ovo može biti intimno iskustvo. Takođe, Stopala su vrlo osetljiv deo tela i masaža stopala može biti vrlo senzualna. Dodirivanje, mazanje i masiranje stopala može izazvati prijatne senzacije i povećati intimnu bliskost između dve osobe.

 

Zadruga

Foto: Instagram Printscreen/z.8h__

Važno je napomenuti da percepcija masaže stopala kao intimnog čina zavisi od osobe do osobe i konteksta u kojem se odvija. Za neke ljude, masaža stopala može biti potpuno nevina i terapeutska aktivnost, dok za druge može imati dublje značenje u kontekstu njihovog odnosa.

Kako je izgledala masaža Kačavendinig stopala pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Izvor: srbijadanas.com