RAT EPSKIH RAZMERA! U ceo skandal se sada umešao i bivši dečko Stanije Dobrojević – Asmin oštro napadnut!


Priča koja čini se nema kraja.


Od samog početka “Elite”, učesnica Aneli Ahmić šokirala je domaću javnost, a potom i ostale učesnike kada je iznela tvrdnje da je suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević, a potom zbog nje i ostavio. Asmin je ubrzo potom počeo da se oglašava i optužuje Aneli da laže, te da nikada nisu bili venčani, a Stanija ga je ostavila nakon što je sve saznala i izgubila bebu u 5. nedelji trudnoće.

U celu priču sada se umešao i bivši dečko Dobrojevićeve, Marko Marković, pa je pokrenut pravi rat između ove dvojice muškaraca. Marko Marković je odgovorio na prozivke sadašnjeg dečka svoje bivše devojke.

– Ovom krmku Asminu se žuri da što pre s g*za primi, vidim da je obavešten dobro o mojim sposobnostima na temu dobro odrađenih gaća. Voleo bi krmak Balensiaga da oseti čari lepote mog međunožja, gospodine svinjau bolje pomozi toj ženi kojoj si napravio dete i porodici koja ti čuva dete, nego što blatiš i snimaš kuće u kojima žive, ismevaš rođeno dete i pljuješ majku svog deteta, promeni dilera, loša ti je ta roba koju konzumiraš, tera te na mafiju. Daću ti ja dobronameran savet, bolje pređi na pomije i kukuruz mani se loše robe i vraćaj se u obor, poješće te animir dame, starlete i starletani, pa ćeš na kraju umesto obora tvog prirodnog staništa da završiš kao “afrička svinjska kuga na Balkanu”, bićeš jako brzo registrovana svinja koja je zaražena, a znaš šta se sa takvim svinjama radi. A da ima pare plaćao bi detetu alimentaciju i ne bi živeo u iznajmljenoj gajbi – poručio je Marković, a ubrzo je usledio i Asminov odgovor.

– Marku Tangici imam da poručim jednu stvar koju možete da vidite u sledećoj objavi. P**erko koji moli devojke po Instagramu da živi kod njih u Beogradu, prosjače. PS imaš pozdrav od Milana sa jahte – poručio je Asmin.

Izvor: srbijadanas.com