“S TOBOM SAM UPOZNAO LJUBAV…” Bilal pred svima pročitao srceparajuću pesmu za Maju, a onda spomenuo suparnicu!


Da li se neko ovome nadao?


Maja Marinković je dobila reč kako bi prokomentarisala svoju rođendansku žurku.

– Zahvaljujem se Takiju, mami, Tići. Vidim da moj rođendan boli mnoge. Ja sam jaka i mislim da sam ovaj dan proslavila onako kako dolikuje, a to je u radosti i veselju – rekla je Maja, a onda prokomentarisala odnos koji njen otac ima sa Bilalom Brajlovićem.

– Taki gotivi Bilala, proceni Taki ko je dobar čovek, zna da proceni ko su dobri, ko su foliranti. Jesam se ja ogrešila o Bilala, ogrešio se on od mene prvi. Ovaj odnos koji sada imamo je stvarno drugarski – rekla je Maja.

Maja Marinković, Bilal Brajlović

Maja Marinković, Bilal Brajlović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Samo da pozdravim Takija, jedan veliki gospodin i jedva čekam da izađem, da se vidim sa njim.

”Od moje ljubavi veću nisi imala nikada, a ko zna da l’ si ti mene volela ikada. I sve je počelo ovako: Ušao sam u Belu kuću, punu svetla, glamura i sjaja, ali primetih odmah u njoj crnilo zvano Marinković Maja. U ljubav nisam verovao dok tebe nisam sreo, zato si se us*ala u moj život ceo. Zamerih se materi, familiji, babi, ali ne odolih Maji Kovačević i našoj divnoj svadbi..'” – pročitao je Bilal stihove posvećene Maji.

Bilal Brajlović

Bilalova pesma za Maju
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Maja nije krila oduševljenje zbog toga što joj je bivši dečko napisao pesmu, iako je u pojedinim delovima bio malo grublji.

– On je davao ideje hronološki da poređamo, ja sam mu napisao celu pesmu. Dobro je on to izneo – rekao je Miljan Vračević.

Izvor: srbijadanas.com