“ŽENE SU TAKVE ŠTROKULJE!” Bivša zadrugarka urnisala cimerke iz Bele kuće “Hvatala me paranoja da ne dobijem neku bolest”


Zgrožena!


Bivša zadrugarka Sofija Una Manić u emisiji Između dve vatre dotakla se (ne)higijene zadrugara u Beloj kući.

Ona je iskreno govorila o svemu što je zatekla u rijalitiju i nije krila gađenje prema određenim cimerima koji, kako ona kaže, nisu vodili računa.

– Ja sam inače čistunica, ali tamo kada sam ja došla i videla, posle jedno desetak dana, mene je počela da hvata paranoja, zato što gde god da pogledaš, to nije ono neka normalna prljavština, tamo kao da je nas 300, a ne u tom momentu pedesetoro, šezdesetoro – počela je Sofija Una, pa dodala:

Sofija Una Manić

Sofija Una Manić
Foto: Youtube printscreen/ Srbija Danas/Između dve vatre

– Ja sam imala prilike da vidim šta ljudi rade u kupatilu i ne operu ruke, pa se hvataju za te kvake, pa takvim rukama prave i hranu, ja se izvinjavam ako je to moj najveći greh, evo luda sam! Stvarno sam malo preterivala, ali sam ekstremno vodila računa, ne samo o rukama, uopšte o higijeni i zdravlju, jer je baš zeznuto da se ne zaraziš – rekla je ona.

– Šta je nešto najodvratnije što si videla u Zadruzi? – pitala je voditeljka.

Sofija Una Manić, Miljana Arsić, Nevena Arsić

Sofija Una Manić, Miljana Arsić, Nevena Arsić
Foto: Youtube printscreen/ Srbija Danas/Između dve vatre

– Stvarno su muškarci u pravu, da smo mi žene takve štrokulje, imala sam prilike nas par uđe u toalet, znači toliko gadnih stvari… Mi šta smo spremne da radimo… Mislim da je ova moja sezona po tome najgora – kazala je bivša zadrugarka.

Detaljnije pogledajte ispod ovog teksta:

Izvor: srbijadanas.com