SA KOJOM BISTE PRE SEKS? Usijala se RASPRAVA – Kija ili Luna? Pobiše se oko zadrugarki! (FOTO)


Sve one moraju da istrpe.


U nizu rasprava za društvenim mrežama o živopisnim likovima iz “Zadruge”, mnogim (muškarcima) je jasna jedna činjenica – ima tamo mnogo mladih i lepih žena i devojaka. Na stranu njihovo ponašanje…

Naravno, teško je odlučiti između obilja žena, ali ipak su dve najpopularnije (ili bar najviše u kadru) – Kristina Kija Kockar i njena ljuta rivalka. I naravno, malo je komentatora koji bi ih prvo vodili na večeru, svi se raspravljaju oko toga sa kojom bi radije otišli u krevet.

Kristina Kija Kockar

Kijini “plusevi” su to što je jako simpatična prirodno lepa, sitnije građe, ali zato krupnijih i lepih grudi. Uglavnom je pristojna, ali što kaže jedan komentator “izbija neka perverzija iz nje”, što muškarce, izgleda, privlači. Takođe, ima i tu auru prevarene žene, pa mnogima dođe nekako žao i rado bi je zagrlili i utešili – posle seksa, naravno.

S druge strane, “Luničari”, odnosno momci kojima se više sviđa Luna, navode da ona deluje kao nežna i prijatna osoba, i da bi isto tako bilo sa njom i u “akciji”. Ipak, mnogi joj zameraju što ne brine o ponašanju, pa je često možemo videti u situacijama kada se češka na nepristojnim mestima, ili pak čačka nos.

Luna Đogani

U svakom slučaju, ko o čemu, momci o seksu sa zadrugarkama, ali valjda je i to cena učešća u rijaltiju. Uz dužno poštovanje prema damama, iskočićemo za trenutak iz okvira novinarske objektivnosti i reći, glasno i jasno – za nas je pobednica, bar u ovom takmičenju, Kija. Šta vi mislite, da li grešimo?