ZAR I NJIH DVOJE? Prva SVAĐA Sare i Vojketa, ona BESNA napustila kuću – Rešili smo… GOTOVO JE!


A važili su za najmirniji par u “Zadruzi”!


Ukućani “Zadruge” sinoć su imali priliku da pogledaju razne snimke koje je Veliki šef rešio da im pusti. Među njima bio je i video gde Andrijana Radonjić i Sanja Stanković ogovaraju Saru Reljić i Vojketa.

Priča je počela oko toga što se njih dvoje navodno nikada ne svađaju, te da su postali dosadni. Sanja je opisivala njihovu prvu svađu kada je Sara napustila sobu i poželela da raskine sa Vojketom.

zadruga

Sara je kao i uvek bila pravična, te nije htela mnogo da komentariše.

– Vojke nije ni primetio da se priča o njemu. Nekada se Vojke i ja zakačimo, to je normalno. Ovde smo non-stop zajedno! Jedno veče smo se Vojke i ja posvađali. Andrijana me je tad čudno pogledala. Ja sam tada bila nervozna, u nekim čudnim danima. Sve smo rešili. Ne želim ništa da promenim što se njega tiče. Mi kada se svađamo to ne zna cela kuća, nego samo nas dvoje – rekla je Sara.

Andrijana se branila, govoreći da pod time što je rekla nije mislila ništa loše.

sara i vojke

– Smatram da ništa loše nisam rekla u ovom snimku. Nas dve smo samo komentarisale situaciju. Ja sam Saru pitala da li je sve ok – govorila je Andrijana.

U celu priču umešala se i Maca Diskrecija, napadajući Andrijanu i Sanju da su zavidne.

– Strašno, koje foliranje! Kad ih pitaš nešto za stolom onda ćute kao mumije i samo po ćoškovima vidim ove snimke. Što je najgore one se time ponose. Sara je bar uspela, Vojke joj piše pesmu a njih dve se bave njenim životom – rekla je Maca.

Celu situaciju možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.