Ša nikad jače ponižen “UNIŠTILA SI ME” Mioni uradio nedopustivu stvar “ORTODOKSNA SELJAČINO”


Svađama i prepirkama nikad kraja.


U toku prošle noći bila je na repertoaru žurka u “Eliti”. Kao i uvek, elitari su bili maksimalno opušteni, i dok neko zna da to lepo iznese, neko je Nenad Aleksić Ša.

Naime, velika svađa između njega i Mione desila se jer je Aleksić bio neartikulisan, kako je Jovanovićeva rekla.

Elita

Elita
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Pravi me ovde budalom, da izludim. Šta meni to treba – rekao je Ša.

– Nisam ti ja naručila pesmu, ne znam šta ti je Terza preneo – rekla je Miona.

– Sad ću ja malo da pravim haos na žurci, idemo samo jako gas – dodao je Ša.

– Samo da te pitam nešto, jel si srećna što sam došao na silu da igram? Jel si raskinula sa mnom? -pitao je Ša.

– Ponašaš se ko kreten. Od koje klošarke si pokupio ovo ponašanje? Da me uhvatiš za d*pe pred svim drugarima, i kao “ovo je moje društvo, dođi ‘vamo”. Neću da me sad praviš budalom, ajde sad igraj. Rekla sam ti da smo na čekanju. – rekla je Miona.

– Šta je problem sad ja ne znam kakav da budem, uništi me ovde ženo, jel si ti normalna, ništa ne valja šta god da uradim – odbrusio je Ša.

– Ne sviđa mi se tvoje ponašanje sad ovakvo. Kako si došao kao kreten, ortodoksna seljačina, hvataš me na dupe, seljačino i prostačino. S*ebao si se pola sata pred kraj a za malo da nastavimo po starom – odbrusila je Miona.

Elita

Elita
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Željan sam te, zašto se toliko ponašaš ružno? Ti želiš da ostanem ovde ali da ne budemo zajedno, da budem sam za sebe, jel to želiš? jel možeš da mi kažeš da li želiš sa mnom ili ne, jel moguće da ne možeš da mi daš odgovor – rekao je Ša

– Ja ne želim bolesne odnose, nisam bila dva puta u emisiji zbog tvojih haosa. Ja sam uvek za normalan razgovor. Meni se kosi srce i razum, ne znam šta da ti kažem, ti ne možeš da se promeniš sa 43 godine, ja ne verujem toliko u to, zato se plašim ako ti dam ponovo prostora da se neću pokajati. Evo najiskrenije ću ti reći želim da se odaljim od tebe ali opet imam neka osećanja pa želim da sačekam još malo – iznela je Miona.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com