ŠTA joj se desilo? Teodora Balzak u MODRICAMA – Isplivala fotografija sa Bukilićem: Svi su videli samo jedno


Teodora Balzak vreme provodi sa Nikolom Bukilićem, a po svemu sudeći u srećnoj su vezi. Objavili su fotografiju na kojoj se jasno vidi da je Teodorina ruka u modricama, a fanovi se pitaju šta joj se desilo.


Bivša učesnica rijalitija Teodora Balzak u vezi je sa diskvalifikovanim učesnikom Nikolom Bukilićem.

Redovno objavljuju zajedničke fotografije, a nakon sinoćne svi fanovi su ostali zbunjeni i pitali su se zašto Teodora ima modrice po rukama. 

Fotografiju su podelili i Teodora i Nikola. Njih dvoje su bili zagrljeni i očigledno su u srećnoj vezi.

Nakon toga na društvenim mrežama počeli su da kruže komentari, a svi su primetili samo jedno. Na Teodorinoj ruci fanovi su jasno videli modrice i podliv.

Nikola Bukilić, Teodora Balzak

FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Uzrok ovih povreda i dalje je nepoznat, a nakon velike brige fanova svi su se ponadali da nije ništa ozbiljno.

Mnogo se spekuliše da li će se njih dvoje ponovo vratiti na imanje u Šimanovcima i da li će publika ponovo imati priliku da ih posmatra i prati dešavanja njihove ljubavne veze, ali za to ne postoji još uvek zvanična informacija i postoje samo nagađanja na društvenim mrežama.

Podsetimo, Teodora je sa javnošću podelila sledeću informaciju:

– Desilo mi se sve ono što nisam želela. Ne možeš srcem da upravljaš. S Nikolom se čujem, treba da dođe sad za Beograd i jako sam srećna zbog toga. Mnogi su nas loše komentarisali, ali naša ljubav je bila prava, za razliku od mnogih. To smo bili mi. Mnoge stvari bismo promenili da možemo. Dala sam sve od sebe i ponizila se u tom ondosu, drago mi je što je neke stvari shvatio. Shvatio je ko ga voli, ima 23 godina s karakterom koji ima. Ja sam praštala jer sam znala sve, praštala sam jer sam znala da on mene voli – poručila je bivša rijaliti učesnica nedavno.

Izvor: srbijadanas.com