ŠAMAR REALNOSTI za Ša “Cela nacija je uz Stanislava i Mionu” – Reper dobio vest koja ga je DOTUKLA, pa uradio OVO


Drame u ovom ljubavnom trouglu ne prestaju da tresu Belu kuću.


Sinoć je na programu bila emisija “Nominacije”. Učesnici su imali zadatak da izaber između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, kome žele zauvek da vide leđa, a kome žele da produže opstanak

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić koja je odbrusila Mioni i nastavila svađu sa Ša.

– Stanislave ti si povučen i miran tip, i Mionu voliš, ja te razumem u svemu. Razumem što si sa Majom, ona je lepa i privlačna devojka – započela je Kulićeva.

Miljana i Ša / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

– Mionu su hipotetička pitanja poremetila. Ša ti si bolestan, Miona te nervira i pravi glupim, ne svaljuj na mene. Sa Mionom možeš samo ovde da budeš – rekla je Miljana.

– Kao ti sa Zolom – rekao je Ša.

– Smatram da je Miona sponzoruša jer je sa Ša zbog karijere, a sa Stanislavom zbog para, jer da si ga volela, ne bi mu uradila ono što si mu uradila. 90 posto nacije je uz Mionu i Stanislava. Stanislave ja verujem da si se zakleo u trenutku i ja sam se klela u trenutku, ne znam što si imao osećaj krivice da šalješ dronove. Ja podržavam samo prave ljubavi, nacija vidi sve, ti si samo bolestan. Maja će biti je*ena stranka kao i Ša, tako da Stanislave želim ti sve najbolje u ostatku rijalitija i da se držiš uz Maju – nastavila je Kulićeva.

– Ušao je Ša da vrati Vanju i pričao da je izgubio bebu, ti si za Vanju stvoren, kao i ona za tebe. Ona je prelepa, gospiđetina, idealni ste jedno za drugo. Miona tra da budeš izričita, drska si i bezobrazna, mislim da si sponzoruša, ostavljam Stanislava, šaljem Mionu. Sve dok joj se reči ne budu kosile sa delima pričaću ovako. Mislim da si jako bezovrazna i da nikoga ne zaslužuješ – zaključila je ona.

– Samo da ti kažem lepa si – ubacio se Ša.

Detaljnije u nastavku: