SAOPŠTENO mu je šta se događa u spoljnom svetu – Nenad Aleksić Ša MOLI: “Moram da izađem odavde”


Nenad Aleksić Ša dobio informaciju iz spoljnog sveta.


Nenad Aleksić Ša prošle noći otkrio je sve o odnosu sa Mionom Jovanović. Naime, kroz razgovor sa voditeljem progovorio je o odlasku na čuveno Rajsko ostrvo. On i dalje ne može da se pomiri sa tim da je volja naroda da Mioni vide na Rajskom ostrvu sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, a potom se dotakao i porodice.

– Kakav ti se osećaj javlja kada pomisliš na Rajsko ostvro? – upitao je Darko.

– Odvratno, volim ga samo kada bih ja otišao sa Mionom. Meni je njen odlazka sa Stanislavom bolestan, rasparuju nas – rekao je Ša.

– Možeš li ti imati neki mir, harmoniju, spokoj? – upitao je Darko.

– Mogu, ali kada izađem odavde. Mene svi savetuju, ali video bih njih u mojoj koži. Skapirao sam da me gledaoci ne vole, da sam omražn, imam tu neku percepciju da me 89 posto ljudi ne voli i šta da radim, navikao sam – rekao je Ša.

– Neki Mionini odgovori su te zapalii doslovno? – upitao je Darko.

– Nije mi jasno šta priča, izgleda da je takva da mora da bude u pravu i da ona dokaže dal sebi da li ljudima. On može da kaže voleo sam te ili nisam, da kaže da je voleo ona bi rekla da je voleo – rekao je Ša.

– Roditelji nisu podržali tvoju i Mioninu vežu? – upitao je Darko.

– Očekivano je kako njeni roditelji gledaju tako i moji. Niko od njih nije učesnik da zna kako provodimo dane, ja se pitam za sve u svom žđivotu, oni su tu da prihvate, ako ne prihvate nema šta. Ne mogu neke stvari ovde jasno da se vide – rekao je Ša, iznenađen onim što ga je upitao Darko, jer te informacije nije imao kao potvrđene, već na nivou spekulacije.

– Kako je došlo do tvog rata sa Miljanom? – upitao je Darko.

– Ne znam, ona je takva kakva se probudi tog jutra. Ona nije normalno, dunulo joj je da smo mi ta neka tema i njoj je trip mesta i plasmani.

– Kako komentarišeš nominaciju Milene Kačavende? – upitao je Darko.

– Ona od starta ima isto mišljenje, tako da ono nema šta. Ja njoj ne mogu da zamerim jer njih dve imaju taj neki rat od samog starta, Sneža koja nam se uvlači od početka rijalitija menja priču – rekao je Ša.

Izvor: srbijadanas.com