SILIKON Maje Marinković se potpuno izdeformisao? Ukoliko se iskomplikuje, moraće hitno da bude HOSPITALIZOVANA


Komentari se nižu kao ludi, ljudi gledaju i ne veruju.


Stanislav Krofak u subotu je izglasan od strane njegovih cimera da ide u izolaciju, a noćas se borio za opstanak u Beloj kući. Trebalo je ceo dan da boravi u izolaciji i da nema komuniakciju sa cimerima, ali zbog Maje Marinković i provođenja vremena sa njom ponovo je pogazio po svemu što je Veliki šef propisao.

On je celog dana bio sa Majom na bazenu i sve vreme razmenjivao nežnosti sa njom, pa je čak pred ljudima vukao za kosu i štipao, zbog čega je ona počela da vrišti iz sveg glasa. Kako je Maja na sebi imala jako provokativan kupaći kostim, koji bi retko koja devojka imala hrabrosti da obuče jer jedva da prikriva intimne delove, njena silikonska zadnjica je bila u prvom planu, što je mnogima privuklo pažnju.

Publika nije ni malo štedela Maju, pre svega zbog provokativnom kupaćeg kostima, za koji mnogi smatraju da je preterano vulgaran, a onda i zbog silikonske zadnjice, koju je veći deo publike isprozivao u komentarima.

– Mora g*zu na remont, loše urađeni silikoni. Maja na jednu, g*za na drugu stranu. Užas, unakazili su je. Ovo kupaći za Rovinj. Odvratno i vulgarno – glasili su neki od zluradih komentara kojim su želeli da kažu kako je majina zadnjica deformisana, iako izgleda sasvim na mestu.

Inače, Maja je čak pitala i svog dečka Stanislava šta misli o njenoj zadnjici i da li joj je prelaz previše uočljiv, a on ju je posavetovao da trenira sa njim i da će joj to rešiti svaki problem, a ostaje da vidimo da li će ga poslušati.

No, bilo kako bilo, nadamo se da neće biti nikakvih komplikacija, jer u suptoznom će morati da bude hospitalizovana i izvedena iz Elite.

Izvor: srbijadanas.com