“Seljančura mala vašarska” Maja otvorila NOVI RAT, vratila Jovanovićevu na fabrička podešavanja (VIDEO)


Rijaliti se odjednom čitav zavrteo oko Stanislava Krofaka!


Miona Jovanović je tokom emisije “Pitanja novinara” na sve moguće načine pokušavala da ponizi Maju Marinković i dokaže svima da je ona Stanislavu bila mnogo vrednija od nje.

Ukoliko neko nije upućen, Stanislav Krofak je Mionin bivši momak, koji je odmah po ulasku u Belu kuću pokazao simpatije prema Maji, sa kojom je nešto kasnije uplovio u vezu.

Stanislav Krofak
Stanislav Krofak / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ne mislim da su fejk. Nisam gledala i nisam videla da je gledao. Možda je gledao u mom pravcu, dosta ljudi je prilazilo Nenadu i meni i reklo kako je on cele noći gledao. On je sam rekao danas da je više puta pogledao, možda sam mu interesanta, možda sam mu bila lepa, možda je hteo da vidi da li posmatram njega i Maju. Ja ovog Stanislava ne poznajem, niti se trudim da ga prepoznam, verujem da će vremenom da se poslože neke stvari. Meni njegovo ponašanje nije prirodno, ja neću da komentarišem, ali možda mi ta veza bude smešna, možda bude haotično, a možda su idelni jedno za drugo, stvarno ne znam. On sa mnom ovakav nije bio, pa ja ne znam. Možda su ovde drugačije okolnost nego napolju – dodala je Miona i poručila da Maja nije tip devojke koju bi Stanislav ženio i bio sa njom ozbiljno, već za “zezanje”.

Miona Jovanović
Miona Jovanović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

Tokom pauze za reklame Maja nije mogla da sakrije bes zbog reči koje je Jovanovićeva izgovorila zbog njene veze sa MMA borcem.

Miona Jovanović
Miona Jovanović / Izvor: Youtube printscreen/Zadruga official

– Ja ti iskreno kažem mislio sam da je videla da od mene nema ništa, a ona sad ide u kontru. Ja ne znam šta ona oseća, mora da je ljubomorna – govorio je Krofak.

– Živela je kod tebe u kući, ponizila te pred nacijom i sad priča kakva sam ja. Ja sam mogla da radim šta sam htela, bila sam slobodna. Seljančura jedna mala vašarka – pričala je Maja Marinković.

Miona Jovanović, Maja Marinković
Miona Jovanović, Maja Marinković / Izvor: YouTube printscreen/Zadruga official

– Vašarska – smejao se Stanislav.

– Ona je Anđela Đuričić sa Aliekspresa, ista samo još gora – poručila je Marinkovićeva.

Detaljnije u prilogu ispod.

Izvor: srbijadanas.com