Prizor koji OTAPA SVA SRCA – Aleks Nikolić objavila sliku sa bebicom: Mala Leona ISTA MAMA


Ova fotografija iznenadila je sve fanove na društvenim mrežama.


Pobednica šeste sezone “Zadruge”, popularna rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, 17. aprila donela je na svet ćerkicu Leonu, koju je dobila sa partnerom Filipom Carem.

Novopečena mama je nedavno podelila fotografije i otkrila kako provodi dane sa svojom naslednicom, a sada se ponovo oglasila i objavila intiman trenutak iz porodičnog doma.

Ona se usnimila sa svojom ćerkicom Leono i raznežila sve na društvenim mrežama. Pobednica šeste sezone “Zadruge” se nekoliko put isplezila na snimku, a svima je privuklo pažnju da i mala Leona radi isto što i njena mama.

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić je nedavno istakla da je ovaj Vaskrs posebno važan za nju zbog ćerke Leone, te da je veoma uzbuđena što može da ga provede u krugu porodice. Za razliku od prethodnih godina, kada je praznike provodila u rijalitiju, ove godine je okružena toplom porodičnom atmosferom.

– Ovo je najposebniji Uskrs sa mene. Leonin prvi Uskrs, mama, sestra, Mateja, i ja. Zar ima nešto još lepše od porodične tople atmosfere. Prethodnih godina sam bila u Zadruzi za Uskrs i jako mi je falila porodica. Sada je baš sve potaman – priznala je Aleks za Pink.rs, pa se potom pohvalila ofarbanim uskršnjim jajima:

– Mama i ja smo farbale jaja. Kao i svake godine sa bojama, mada ja najviše volim kada sam kod bake, pa baka ofarba jaja u lukovini i zaista ta jaja i budu najlepša. Kao mala jako sam se radovala Uskrsu, za mene je to bio poseban dan, a i sada je. Bila bih sa mamom za Uskrs ili sa mojom bakom Ružicom.

Izvor: srbijadanas.com