SPREMNA ZA TREĆU KRUNU: Otkrivamo da li se Jelena Golubović ZAISTA vraća u Zadrugu!


Informacije iz prve ruke.


Rediteljka i rijaliti zvezda Jelena Golubović od svog prvog učešća u ovakvim programima privukla je ogromnu pažnju javnosti.

Sa mnom nikad nije imala nesreću… Evo šta je Sloba pričao Luni nakon što su povređenu Kiju izneli iz Zadruge (VIDEO)

Jelena je donedavno bila učesnik i najgledanijeg rijalitija u regionu “Zadruga“, ali je zbog zdravstvenih problema morala da napusti Belu kuću. Golubovićeva se suočila sa polipima na glasnim žicama, a kako joj je tim lekara rekao, ukoliko odmah ne bi reagovala njeno zdravstveno stanje bi moglo biti ozbiljno ugroženo. Jelena je po napuštanju rijalitija odmah krenula sa terapijama, a očekuje je i operacija glasnica.

Njeni brojni fanovi se, i pored toga što znaju da nije u rijalitiju iz opravdanih razloga, nadaju da će se rediteljka vratiti, a pokrenute su i brojne špekulacije na društvenim mrežama u kojima se govori da će Jelena u ponedeljak ponovo postati zadrugarka.

U cilju da proverimo tačnost ovih informacija, pozvali smo Jelenu i ona nam je objasnila kakva je trenutna situacija.

– Ja sam bila u Crnoj Gori i nisam ispratila šta se piše, ali mi svakodnevno stižu poruke od mojih Šampiona koji žele da se vratim. Još uvek nisam operisana, ali idem na terapije kod logopeda i stanje mojih glasnica se popravlja. Moj povratak u Zadrugu zavisi samo od zdravstvenog stanja, ali bih svakako volela da se vratim po treću krunu. Nisam od onih koji će tek tako prepustiti pobedu, ali ako mi lekari kažu da ne smem da se vraćam u rijaliti, moraću to da ispoštujem – kaže Jelena ekskluzivno

View this post on Instagram

♥️♥️♥️ Bali ♥️♥️♥️

A post shared by Jelena Golubović (@jelenagolubovic_official) on

Sigurno je da bi Jelenin povratak napravio pravi “bum” među zadrugarima koji se svakodnevno sukobljavaju, a da li će se ona zaista vratiti do 31. maja kada je predviđeno veliko finale, ostaje da vidimo.