Sloba nežno NOSIO KIJU: Kad je legao kraj LUNE desilo se OVO: Kako si ti… Ouu! Prejake reči! (VIDEO)


Neočekivana scena!


Sloba Radanović danas je nosio svoju i dalje zakonitu suprugu Kiju Kockar, kojoj je noga povređena te ne može da hoda, do Drveta mudrosti, sa kojim je ona pričala upravo o nezgodi koju je doživela na sinoćnoj žurci.

Optužuju Kiju da je pala JER JE BILA PIJANA, a snimka NEMA: Konačno – EVO ŠTA se zaista desilo (VIDEO)

Kija je ispričala kako je došlo do povrede kada su di-džej Arsa i di-džej Mića pali na nju, i istakla da je sreća što nije imala neki otvoreni prelom ili neku slično težu povredu. Ona je rekla da su je svi osim Džehverovića pitali kako je i da je Sloba ceo dan bio vrlo fin prema njoj, da joj je spremio doručak i da je pokazao pažnju.

IZUZETNO GLUPI? Marija Šerifović oplela po Slobi, Kiji i Luni! Ali, ovaj Kijin postupak je – FRAPANTAN

Kada je završila razgovor sa Drvetom, koje je poželelo Kiji da se što pre oporavi i počne da skakuće po dvorištu, Sloba je došao po nju i odneo je nazad u spavaću sobu i spustio na krevet.

Posle toga je otišao do svog kreveta i legao pored Lune, a tada je nastupila zanimljiva scena. Sloba je Luni rekao: “Kako si ti dobra osoba”, i poljubio je u čelo, želeći na taj način da joj se zahvali i oda priznanje što mu je dozvolila da pomaže svojoj povređenoj supruzi, uprskos njihovim zamršenim odnosima. Pogledajte kako je sve ovo izgledalo: