ŠTA TO RADIŠ, KUMO? Mileni Kačavendi popustile kočnice usred lajv emisije, sevnuli intimni delovi


Ju!


Najpoznatija “kuma” na Balkanu, Milena Kačavenda, postala je jedna od glavnih tema rijalitija “Elita”.

Otkad se uselila na imanje u Šimanovcima, a iako važi za damu u godinama, neretko je možemo videti u razgolićenom izdanju kako šeta Belom kuća, ali sada je možda “prešla igricu”.

Milena Kačavenda

Milena Kačavenda
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Naime, Kačavenda se tokom “lajva” skinula u izazovni bikini plave boje kako bi iskoristila poslednje dana leta i “nabacila” još malo boje na svoje telo, a kamera je naravno imala prilku da usnimi i njenu oblu zadnjicu, jer se kuma neprestano trćila.

Milena je neko ko se svojim stasom i glasom, kao i izlaganjima za crnim stolom, odmah izdvojio kod publike i već važi za favorita za glavnu nagradu koja ove sezone iznosi vrtoglavih 100.000 evra, međutim, mnogi su mišljenja da je i pored britkog jezika, žargonski rečeno, dobra “riba”.

Podsećanja radi, Milena Kačavenda postala je poznata u javnosti kao “kuma” Ane Ćurčić, kada je tokom njenog boravka u u šestoj sezoni “Zadruge” bila njena najglasnija podrška, međutim, njihovo prijateljstvo je naprasno prekinuto nakon Aninog napuštanja Bele kuće. Inače, Milena je svojevremeno bila udata za Srđana Kačavendu, vođu voždovačkog klana, s kojim se nakon 27 godina braka razvela.

Izvor: srbijadanas.com