STAN VREDAN POLA MILIONA EVRA! Stanija se uselila u novi dom – sve puca od LUKSUZA, napravila gala PROSLAVU


Sve je stekla svojim trudom i radom!


Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević konačno se uselila u luksuzni penthaus u rodnoj Rumi. Nekoliko meseci su trajali radovi u starletinom novom domu, kako bi sve bilo sređeno prema njenoj želji. U medijima se dosta spekulisalo koliko je novca uložila u stan, a spominjale su se čak i cifre od 500.000 evra.

Stanija je rešila da napravi gala proslavu povodom useljenja. Okupila je porodicu, majku Slavicu i brata Sanija, i upriličila ručak za pamćenje.

Na trpezi je sve bilo u zlatnim tonovima, kako se ne bi odstupalo od enterijera, a posebnu pažnju privukla je torta s njenom figuricom i velikim, početnim slovom njenog imena u zlatnoj boji. Starleta nije skidala osmeh sa lica i zajedno sa porodicom je proslavila novi početak uz šampanjac.

– Nije bitno šta je skuplje, nego što je sve napravljeno lepo i elegantno sa ukusom, bilo je malo rizično, ali toliko je sve lepo ispalo, čak i lepše nego što sam zamišljala. Inače, sve je bila moja ideja, tako da sam ponosna što je sve sprovedeno u delo. Ne volim da pričam o ciframa, to nikad ne radim, a koliko su koštali zidovi… Mnogo je koštalo da se opremi stan, nisam štedela, ali sve je ovo pokazatelj moje duše. Ovo je ipak moj intiman prostor. Moj prvi, devojački stan bio je u sličnom fazonu, ali ovo je sad već malo zrelije. Useljenje je ove nedelje, radi se na dekoraciji, biće nešto posebno, a ovde sem moje majke, brata i bivšeg dečka i budućeg – sadašnjeg niko nije dolazio. Tako će i ostati! Kakav je moj javni imidž, medijski sam stalno zastupljena, pod kamerama sam non-stop, privatno sam zatvorena i asocijalana, retko primam ljude u svoj intiman kutak – istakla je Stanija nedavno.

Zavirite u njen novi dom u video prilogu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com