ŠUT KARTA: Filipu se KONAČNO JAVILA Marija Ana i spustila ga za medalju! (VIDEO)

A hteo je bebu sa njom da pravi…

Ove večeri Drvo mudrosti ispunilo je želju Filipu Đukiću koji je želeo da ostvari komunikaciju sa devojkom Marijom Anom Smiljanić i to video pozivom. U prvom pozivu Filipova devojka, sada već bivša nije razumela sa kim razgovara, a u drugom pozivu koji su uspostavili uspeli su da porazgovaraju o situaciji u kojoj su se našli.

– Ne bih se ni javila tebi na telefon. Javila sam se iz poštovanja prema Televiziji Pink. Meni nisi ni javio da ulaziš – rekla je Marija Ana i nastavila:

– Nisi me ni obavestio da ulaziš, ali posle deset dana si pokazao svoje pravo lice, pa sam videla da sam izgubila godinu i po dana. Želim ti svu sreću jer jedino tamo možeš da nađeš devojku koja te ne zna u spoljnjem svetu. Moje ime nemoj ni da pominješ. Išao si od jedne do druge devojke, pa kad si shvatio da te nijedna neće, onda si se setio mene. Nisi spavao ni sa jednom jer te nijedna neće. Ja sam zahvalna zbog ovoga, jer možda bih se i dalje vukla sa tobom.

Filip je pokušao na sve načine da je odobrovolji i nasmeje, ali mu nije pošlo za rukom.

– Ja ga dr*am na tebe ovde, a ti mi kažeš da nismo ni prijatelji. Hoćemo da pravimo bebu kada izađem – upitao ju je Filip.

– Nemoj da se zezaš, Filipe – rekla je ona.

– Ej, ne zezam se ozbiljan sam, Marija. Hoćemo da pravimo bebu – uporan je bio zadrugar.

– Naravno da nećemo. Ući će ti možda neka od spolja koja te ne zna od spolja, pa pravi – rekla je Marija Ana,

Podsetimo, Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić svoju romansu su otpočeli u rijalitiju “Farma 7”, a nakon toga su se i verili. Njihova veza imala je uspona i padova, a da li je ovo definitivno kraj ljubavi, ostaje da vidimo.