“Ti si za tabletiranu terapiju, šta se tripuješ?” Miona Jovanović PONIŽENA naočigled svih (VIDEO)


Možda joj i trebao ovakav šamar realnosti.


Veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović jedna je od glavnih tema “Elite”, više po lošem nego po dobrom. Relativno novopečeni par nije u stanju da se skrasi i uplovi u mirnu luku, te su svađe i rasprave gotovo svakodnevne.

Sem što joj publika prilično zamera vezu sa bivšim reperom, dosta se komentariše da se mlada pevačica bespotrebno “uzvezdila”. Zato je tu Marko Đedović.

Elita

Elita
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

Naime, Đedović je javno kritikovao Mionu zbog njenog nadmenog ponašanja prema Nenadu Aleksiću Ša, ističući da je potrebno da se spusti na zemlju.

Situacija u rijalitiju “Elita” postala je napeta kada je Marko Đedović reagovao na ponašanje Mione Jovanović. Đedović je istakao da Miona treba da pokaže više poštovanja prema drugim učesnicima i da se ne ponaša nadmeno.

– Ti si za tabletiranu terapiju! Ima lepših, ima talentovanijih od nas, šta si se istripovala? – bio je besan Đedović.

– Ja sebe obožavam – istakla je Miona Jovanović.

– Ne, ti sebe da obožavaš nikad sebi ne bi ovo dozvolila. To mi svima pričamo jedni drugima, ali po postupcima se vidi nešto drugo – odbrusio je Đedović.

Marko Đedović je jasno poručio Mioni Jovanović da se spusti na zemlju i da pokaže više empatije prema drugim učesnicima. Njegova reakcija izazvala je burne komentare među gledaocima, koji mahom podržavaju spuštanje na zemlju mlade Jovanovićeve.

 

Elita

Elita
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Izvor: srbijadanas.com