“VEĆ TE IMAM” Asmin i Stanija uživaju ZAJEDNO na egzotičnoj destinaciji, Dobrojevićeva ne krije koliko je srećna


Dugo se nagađalo o njihovom pomirenju, a sada se Durdžić oglasio.


Bivši dečko Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, okačio je sliku devojke Stanije Dobrojević na društvene mreže i time pokazao da emocije prema starleti nisu utihnule ni najmanje.

On je na svom Instagram profilu podelio fotografiju koja govori u prilog spekulacijama da je ovaj par uveliko zajedno, te da su nastavili tamo gde su stali pre nekoliko meseci.

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić

Foto: Facebook/Asmin Durdzic Asmin/E-stock/Č.Vukojičić

– Ne treba mi raj jer sam te promašao. Ne trebaju mi snovi jer te već imam – napisao je Asmin u objavi.

Podsetimo, Asmin nije imao lepe reči za svoju bivšu partnerku Aneli.

Asmin je otvorio dušu i priznao da ga je situacija sa Aneli i njihovom ćerkom veoma pogodila. Izjavio je da ga boli kada pomisli na svoju malu ćerku jer shvata da nema budućnost sa Aneli. Istakao je da je dete priznao odmah po rođenju, ali da su njih dvoje često u sukobu, što dodatno komplikuje situaciju.

Durdžić je otkrio da su on i Aneli živeli pod istim krovom tokom šest do osam meseci, ali da to nije doprinelo njihovoj sreći. Istakao je da je bio između sreće i pakla, te da je situacija bila većim delom pakao.

– Nisam bio nešto srećan. To mogu razumeti samo muškarci koji su u mojoj situaciji, a ne žene. Kad praviš dete, to radiš svesno, planiraš ceo život da provedeš sa tom ženom što će ga roditi. Kad se dete rodi, to je posebno, bude ti drago. Međutim, ti kad znaš da sa tom ženom nemaš budućnost, a ona ti rodi dete, to nije to. S jedne strane bio sam srećan, a sa druge pakao. Kad sam prvi put video tu malu, ona me je pitala: “Što si tako šokiran, kao da je komšijsko dete”.  Nisam hteo da joj kažem šta tačno mislim, nego sam rekao da mi je toliko drago da sam u šoku – ispričao je Asmin u jednoj emisiji, pa se dotakao prošlosti Aneli Ahmić.

-Bio sam između sreće i pakla, ali je više bilo pakla. Pre toga imali smo jake svađe. Ona je bila hapšena zbog tih kofera, sve sam saznao o njoj kad je bila u sedmom mesecu trudnoće – priznao je on.

Izvor: srbijadanas.com