“TO JE TAJ PONOS CRNE GORE, FUUJ!” Anđela pokušala da sakrije OVO, gledaoci potpuno ZGAĐENI jer se SVE videlo!


Katastrofa!


Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić juče su proveli poslednji dan u hotelu, a jedna scena je izazvala posebnu pažnju i lavinu komentara, posebno negativnih.

U trenutku kada su legli u krevet, Anđela je morala da namesti donji veš pa je zamolila Zvezdana da podigne pokrivač i pridrži ga, kako kamere ne bi snimile njeno nago telo i intimne delove, da bi potom ustala da zatvori vrata od kupatila i polu gola prošetala prostorijom kao na modnoj pisti, ne obazirući se na kamere.

Slavnić je takođe odmah ispod pokrivača skinuo svoj donji veš, a ovi njihovi potezi su naišli na brojne osude gledalaca.

” To je taj ponos Crne Gore! Fuj, pokriva se da namesti gaće, a onda šeta golog d*peta i seda na njega, znajući da se sve vidi!”, “Dakle ovo dvoje postaju toliko odvratni da svaki klip njihov izaziva gađenje, mučninu i povraćanje”, “Niko nije transparentnije pokazivao svoju intimu od ovo dvoje odrona ako se može i reci intima za životinjski nagon”, “Odvratni su, fuj!”, samo su neki od komentara, a na društvenim mrežama se šire još suroviji…

Izgleda da je Đuričićeva definitivno izgubila sve simpatije gledalaca, pa se svaki njen pokret strogo prati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Izvor: srbijadanas.com