U ZADRUZI HAOS: “Proširiću ti vilicu” – NAPADAO je Sloba! Obezbeđenje reagovalo, ALI KASNO… (VIDEO)


Nema pomoći…


 

S obzirom na to da su svi kažnjeni zbog obijanja kućice u dvorištu, Miljana Kulić, koja je odlukom Bebi Dol postavljena na mesto ovonedeljnog vođe, otišla je u kupovinu namirnica koja se obavlja svakog ponedeljka popodne i oko koje se ukućani često svađaju jer im je to jedina hrana za nedelju ispred njih.

VEČERAS SLOBA BEŽI IZ ZADRUGE: Za samo par sati ulazi BRAČNI PAR koji će promeniti tok pred finale

Kada je saznala da ona ide u kupovinu, Miljanu je uhvatila euforija, a Kulićeva je skrenula pažnju ukućanima da možda neće imati dovoljno vremena da svima kupi ono što su napisali na spisku i da imaju obzira da je ona u drugom stanju, zbog čega su ukućani sa velikim nestrpljenjem čekali njen povratak.

Ona je rešila je da podeli svima stvari onako kako su napisali na spisku. Kese su zadrugari uneli u Belu kuću, stavili na sto i počeli da dele namirnice, a onda su nastale nove svađe.

Prvo su se posvađali Slobodan Radanović i Maca Diskrecija, koja je pevaču rekla da širi negativnu energiju, što je njega još više iznerviralo:

– Ma, proširiću ti ja vilicu! Nisi bitna, devojko! Ostavi me na miru. Ne postojim – govorio je Slobodan Maci.

IZBAČENA! Luna Đogaj prekršila OSNOVNO PRAVILO – nije bilo milosti: morala je NAPOLJE! Reagovali i Gagi i SLOBA (VIDEO)

Slobodan Radanović je u toku raspodele namirnica uspelo je da se posvađa i sa Dragicom Janičić, a zatim su u raspravu ušli Jovana Tomić Matora i Nemanja Đerić Đekson, koji je branio Andrijanu Radonjić. Zbog svađe ovih ukućana reagovalo je i obezbeđenje: