Umalo da postane SLOBA RADANOVIĆ ZADRUGE 2 zbog Marijane Zonjić i Adama Đoganija: DOBIO JE UNUKU u 40. godini, a od medija se sklanja u širokom luku


Najmlađi deda na svetu


Pevač Slobodan Batjarević Cobe, publici se predstavio kroz popularno takmičenje “Zvezde Granda“, gde je dospeo sve do finala.

Nakon samog takmičenja Cobe nije izbacivao toliko pesme, ali mnogi znaju njegovu pesmu “Mambole, mambole“, a pevač je tokom svoje karijere bio sastavni deo mnogih romskih svadbi. Nakon samog takmičenja, pevač se povukao iz javnog života.

Posle više od deset godina, pevač odlučuju da uđe u “Zadrugu 2“, gde su mnogi pomislili da će pevač u pomenutom rijalitiju prevariti svoju ženu. Nakon brojnih spekulacija on to nije učinio, iako su postojale priče da između njega i Marijane Zonjić postoje simpatije, a u sve to je bio umešan i njen dečko Adam Đogani, te je Slobodan jednom prilikom to poistovetio sa rijaliti trouglom iz prve sezone.

Cobe, Marijana Zonjić

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Zašto spominješ Adama? Hoćeš da stvorimo trojku, ja da budem Sloba? Zašto spominješ dečka kada ja meseca dana jurim i tebe i njega da se pomirite? – upitao je Cobe Marijanu, govoreći o Slobi Radanoviću, te je situaciju poistovetio sa Slobinim odnosom sa Kristinom Kijom Kockar i Lunom Đogani.

Pevač se nakon celog odnosa, posvetio sebi i nije se bavio rijaliti temama, nakon čega biva izbačen mnogo pre finala. Nakon rijalitija pevač se ne pojavljuje u medijima, posvetio se deci i supruzi, ali je i dalje sastavni deo mnogih proslava.

Cobe i žena

Foto: Facebook Printscreen/Slobodan Batjarević Cobe

Pevač je u brak stupio sa svega osamnaest godina, a prošle godine je postao i deda.

– Tačno je, prošle godine sam postao deda, najmlađi deda na svetu. Stigla je moja Ana, moja prva radost – rekao je s ponosom za „Grand online”, pa nastavio o tome  sa osmehom na licu ponosan deda sa svega četrdeset godina.

– Znate da je ne volim mnogo da se eksponiram, pa sam tako i svoju porodicu čuvao daleko od očiju javnosti. Ali ovo je sad lep povod. Sin živi u Berlinu i sad sam sve češće kod njih, pogotovo otkad su dobili malu Anu. Trudim se da svaki slobodan trenutak iskoristim za uživanje sa unukom.

Cobe i porodica

Foto: Facebook Printscreen/Slobodan Batjarević Cobe

Iako je pokušao da sakrije vest o prinovi jer kako kaže prikriva svoj privatni život, za pomenuti mediji je istakao:

– Neću biti deda, biću deka Cobe (smeh), to je slađe – rekao je Slobodan sa osmehom na licu.

Izvor: srbijadanas.com