Uskoro NAPUŠTA Elitu! Maju napolju čeka FATALNI MUŠKARAC – Spremna je za Budvu, Stanislava nema NI NA MAPI

Matora javno raskrinkala prijateljicu!


Učesnice “Elite” Jovana Tomić Matora i Maja Marinković razgovarale su u frizerskom salonu o njenom odnosu sa Stanislavom Krofakom.

Matora je sigurna da Maja nema toliko jake emocije i da napolju postoji muškarac nakon čije poruke bi zaboravila i na oca, a ne vezu sa Stanislavom.

– Rekao mi je da ga budim jer bi se ubio kad se ne bi ošišao. Nisam videla većeg čistunca od njega. On se čovek brije svaki drugi dan i mačora i sve, kaže da voli to da bude. Ja imam ježa, a ne on. Ne gledam ja njega, nego tokom treniga. Pojeo mi ceo pleh musake, kaže da nikad bolje nije jeo i da nikad to u životu nije jeo. On je mene spasio, mnogo mu dugujem – pričala je Matora Maji u frizerskom salonu.

– On tvrdi pazar, a napolju – prokomentarisala je Maja.

– Ko ti se ne bi javio napolju?! Tebe to neće zanimati, zamisli napolju da ti stigne poruka: “Pratio sam te”, jedan after ne bi te bilo. Zaboravila bi na Takija, a ne na Stanislava – podsetila ju je Matora na njenog fatalnog muškarca.

– Ti sumnjaš u moju zaljubljenost – pitala je Maja.

– Da, tebe radi ego i sujeta, sviđa ti se. Ti se lepo ponašaš, sad si top, osim što komentarišeš sa svima. Budi lažno dostojanstvena, pravi se da si normalna i ne može da bude loše. Ako ti se vrati dobijaš, a ako ne, zavarala si ljude da možeš da budeš normalna – savetovala ju je Tomićeva.

– Malo sam se ja pribrala – priznala je Maja.

– Ostalo je 25 dana do kraja i znaš da ide Budva i ludilo mozga. Prva tri znaš već koja, a znam i ja će da se jave. Ja jedva čekam da se dokopam telefona – zaključila je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

News Reporter
Advertisements