POZELENELA – Ahmićeva napala voditelja “Elite” nakon što ju je nazvao ovim imenom: Ne zove se Aneli?


Poznata bosnaska starleta odmah je ispravila Milana Miloševića nakon što ju je, verovatno slučajno, oslovio ovim imenom.


Tokom emisije ,,Pitanja gledalaca” voditelj Milan Milošević pokušao je da raspravi situaciju između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a u jednom trenutku se situacija totalno zakomplikovala, što starleti nije odgovaralo.

Naime, dosta se spekulisalo po društvenim mrežama da je pravo ime Aneli Ahmić zapravo navodno – Anela, a voditelj Milan joj se baš tim imenom obratio. I to ništa ne bi bilo čudno, budući da je verovatno u pitanju bio lapsus, ali starletina reakcija je bilo vrlo iznenađujuća.

– Aneli, Milane! – povikala je Ahmićeva, stavljajući voditelju do znanja da ne spominje to ime.

Da li se zaista nešto krije iza imela Anela ili je samo puka slučajnost, ostaje nam da saznamo, ali mnogi su prokomentarisali da njena reakcija je bila iznenađujuća.

– On ima promene kao da je on trudan, naduri se zbog sitnica. To nije normalano. Ja sam pukla. Ja bih volela da pričam sa Sitom, ne mogu da izdržim tri nedelje. Ja sam jedno dobro kad je on raspoložen, on lim promeni raspoloženje to na mene utiče. Ja hoću nekog da je proed mene pozitivan i da zaboravim na probleme moje – pričala je Aneli kroz suze.

Izvor: srbijadanas.com