VILA SE RUŠI! Bojana otkrila da li je Aleks STVARNO BILA TRUDNA! Monstruozna IGRA! SRAM VAS BILO!

Najzad – cela istina!

Voditeljka Bojana Ristivojević otkrila je večeras najveću tajnu “Parova 5”. Ona je rekla da će otkriti da li je Aleksandra Subotić zaista bila trudna u prethodnoj sezoni, a onda je saopštila šta se zaista događalo.

– Test je bio negativan. I produkcija je tebi ponudila da igraš igru, što si ti prihvatila – rekla je Bojana.

Bojana Ristivojević

Aleksandra je na to izuzetno burno reagovala, tvrdeći da ona nikoga ništa nije lagala i da je produkcija njoj i Davidu saopštila da je test na trudnoću pozitivan.

– Da li ste igrali sa mnom i Davidom tako surovu igru? Meni je saopšteno ovde da sam trudna! Ako ste igrali tako surovu igru, sram vas bilo! – vikala je Aleksandra.

Aleksandra Subotić

Bojana se, pak, držala svoje verzije događaja:

– Aleksandra, rečena ti je istina! Od početka si znala da je test bio negativan – ponavljala je ona, ali se Aleksandra držala svojih tvrdnji da sve vreme živela u uverenju da je u drugom stanju.

Voditeljka je takođe rekla da je trudnoća Miljane Kulić stvarna, i da je istina o trudnoći Aleksandre Subotić saopštena upravo zato što je ona izjavila da je drugo stanje Kulićke “loša režija”.

David Dragojević i Aleksandra Subotić u finalu Parova

U nastavku programa, usledile su žestoke svađe i optužbe. Većina je komentarisala da je bilo sramotno od strane Aleksandre što je Dalilu optužila za gubitak bebe koje nije ni bilo, kao i to što je skrivala od svog momka, Davida Dragojevića, da trudnoća nije istinita.

Ipak, David se kasnije javio i podržao Aleksandru i njenu priču o tome šta joj je saopšteno na ginekološkom pregledu, kojem je i on prisustvovao.