HAOS: Produkcija OBELODANILA da li je Subotićka BILA trudna, a Ljuba otkrila ŠOK SMS prepisku s ćerkom

Akteri “Kaluđeričke sapunice” nemaju mira.

Prava istina o dešavanjima iz prethodne, pete sezone rijalitija “Parova” šokirala je široki auditorijum Hepi televizije. Vest da je Aleksandri Subotić ponuđeno da lažira trudnoću, a ona oberučke prihvatila igru, naročito je šokirala Dalilu Mujić, koja je optužena za prekid trudnoće ćerke Karađorđa Subotića i Ljube Pantović . U sinoćnoj emisiji je posle otkrivanje te šokantne istine, otkriven i sadržaj njene prepiske sa majkom.

Aleksandra Subotić

Mujićeva je ovom prilikom doživela emotivni šok i zamolila produkciju da uključi Ljubu, kako bi potvrdila da li poseduje skrinšotove u kojima joj ćerka saopštava da nije trudna.

– Da, rekla sam da znam i da mi je potvrdila da je trudnoća lažna – odgovorila je Ljuba na postavljeno pitanje i dodala:

Aleksandra Subotić i Dalila Mujić u rijalitiju Parovi
 – Pokušala sam da je zaštitim od cele te priče, ona više nije moja Aleksandra, ona je zadojena mržnjom. Moja Aleksandra više nema pogled koji je imala, kroz nju govore ljudi koji su je okružili – rekla je vidno uznemirena majka Aleksandre Subotić. 

Na pitanje koga smatra najvećim krivcem za ćerkino ponašanje, Ljuba je odgovorila:

Kaluđerička sapunica

Kaluđerička sapunica

– Direktan krivac je njen otac, koji joj je nudio kupovinu škole, obećavao kule i gradove, a mene nazivao prostitutkom… Ja sam bila zla što sam tražila da se završe škole… Smatrala sam da je lepota prolazna i da se u današnje vreme jedino ne može osporiti, ko je pametan, a ko glup – objasnila je Pantovićeva