ZA STAN ISKEŠIRALA 200.000 EVRA – Sanja Stanković kupila luks nekretninu u ovom delu Beograda: “Prošla sam jeftino!”


Otkrila i ko joj je dao deo novca!


Bivša rijaliti učesnica, Sanja Stanković kupila je stan na Vračaru i za njega je iskeširala 200.000 evra.

Kako je istakla, ona je stan jednim delom kupila od novca koji je zaradila u rijaliti programu “Zadruga”, a drugi deo para joj je dala majka Branka.

– Ja sam trenutno jedini stanar u zgradi, radovi još nisu završeni. Lift još nemam, biće tek za dva meseca. Bila sam nestrpljiva i morala sam da se što pre uselim, jer nema potrebe da plaćam kiriju kada imam svoj stan. Napravila sam žurku povodom useljenja u svoj prvi stan, nadam se ne i poslednji. Večeras će sa mnom biti moji bliski prijatelji i moja mama planiram da popijemo, pojedemo i uživamo – priča Sanja Stanković koja ističe da se stan nalazi na Vračaru i da je prošla i više nego jeftino s obzirom na aktulne cene stanova koje su vrtoglavo skočile:

 

Sanja Stanković

Foto: Srbija Danas

– Stan je na Lekinom brdu, opština Vračar. Imala sam sreće, ugovor sam potpisala pre nego što su skočile cene, tako da sam prošla i više nego jeftino. Sada je cena kvadrata 3.000 evra, a ja sam dosta manje platila. Dosta sam uložila u sam stan, vodila sam računa o svakom detalju, jer ću tu provediti dosta vremena, pa mi je važno da mogu da se opustim i uživam – rekla je ona.

Sanja kaže da su radovi kasnili sedam meseci, imala je poteškoća sa majstorima.

 

Sanja Stanković

Foto: YouTube/Srbija Danas

– Radovi su kasnili sedam meseci, imala sam puno poteškoća i muka sa radovima. Pukla mi je cev u stanu, morali smo da saniramo kvar, pošto je plafon sa jedne strane bio skroz mokar. Zatim su mi na Veliki petak ukrali televizor, mnogo toga se lošeg se desilo, ali posle kiše dođe sunce – istakla je ona.

Izovr: srbijadanas.com