ZADRUGA PADA U DRUGI PLAN: Novi televizijski šou, preti da POREMETI estradu – Ko je na vrhu?


Očekuje nas spektakl!


 

Na televiziji Pink uskoro kreće jedan potpuno novi šou humanitarnog karaktera, pod nazivom “Ko je na vrhu?”.

ko je na vrhu

Ako je suditi po prvim takmičarima, ovo će zaista biti najzabavniji kviz. U prvoj emisiji, za glavnu nagradu boriće se pevačica Dara Bubamara, pevač Sale Cvetković iz “Tropiko” benda i muzički producent Damir Handanović, koji su, imajući na umu humanitarni karakter ovog kviza, bez straha ušli u kapsule koje su ih odvele čak pet spratova iznad zemlje.

Iako nije bilo jednostavno odgovarati na nimalo laka pitanja, i to sa velike visine, Dara, Sale i Damir su se sjajno zabavili i pokazali ne samo znanje, već i snalažljivost.

Njih troje odgovaraće na pitanja iz opšte kulture, kroz koja će ih voditi voditelji Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

ko je na vrhu

Takmičari će u kvizu “Ko je na vrhu?” prolaziti kroz runde – u prvoj mogu osvojiti 50.000, u drugoj 100.000, u trećoj 150.000, u četvrtoj 200.000, i u poslednjoj, petoj čak 300.000 dinara. Sa svakim dostignutim iznosom pitanja postaju sve teža, a svaki tačan odgovor vodi ih na gore. Dok samo jedan pogrešan odgovor, dovoljan je da takmičar ode skroz dole.

Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu!

ko je na vrhu

Ovakav koncept kvizova do sada nije postojao na našim prostorima, a posebno zanimljivim za gledaoce biće to što će upravo poznate ličnosti, u pohodu na veliku novčanu nagradu, morati da pokažu zavidno znanje.

Videćemo koji nas gosti očekuju u narednim emisijama, kao i to da li će pokazati svoje znanje na pravi način. A spekuliše se i da će ovaj projekat nadjačati gledanost popularnog rijalitija “Zadruga”.