Zatražio REAKCIJU POLICIJE – Đedović doživeo SLOM u programu uživo: Došlo do PREVARE neviđenih razmera

Marko nikako nije mogao da poveruje da mu se radi iza leđa i da su sve iznete informacije izmišljene.


Sinoćna tema u rijalitiju je bila svađe i odnos Jovane Tomić Matore sa Markom ĐedovićemMilenom KačavendomAnitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem. 

Đedović je sada u šiša baru otvoreno govorio o toj raspravi, a zatim se osvrnu na aferu sa Mateom Car i izjavama njegovih prijatelja u spoljnom svetu.

– Ovo mi je sada katastrofa, odvratno mi je! Ne znam ko pije, ko plaća. Matora se odriče prijateljstva u lajvu sa mnom i sa Kačavendom, a sada je nikad bolja sa nama. Nema ona nekih prijatelja baš onako previše, ona pokušava da kupi ljude, ali vidimo da ne uspeva. Ja umem dosta puta da ložim ljude, da pustim buvu i da vidim šta se dešava. Ja sve vičem da je normalno da se svađaju, ne nije normalno. Nije normalno posle šest meseci ovakve svađe, druga stvar koja nije normalna, jeste da bi se Matora sutra pomirila sa Anitom, ali to nije ljubav, nego opsesija i sujeta. Nikada mi nije rekla da će da priča sa njom, možda je drugima rekla, meni nije, jer je moj stav bio da svaka treba da nastavi svoj život. Matoroj smeta više Anđelo, nego Matea, a i Bojani. Jasno je kao dan da imaju kompleks na muškarce, pa onda idu izmišljene priče, to su takve budalaštine. Evo da je tako, zar ne treba da bude srećna što se Anita sama sebi usr**a u život – rekao je Đedović i nastavio:

– Ja ne znam od kad su Matoroj stavovi ovakvi, zato sam je molio da me ne meša, a ja Matoru štitim i dan-danas. Ovo je dva odsto svega onoga. Ali, ona je uporno želela da ja potvrđujem laži. Sve što je Anita iznela vezano za Matoru da joj je Tamara rekla je istina da je to Tamara rekla. Ja se šokiram onime što iznosi Anita, jer su meni te informacije plasirane kada je bila Matora učesnica upravo od Tamare. Rešića, Ermina, Tamara, svi se ne podnose…Ja jedva čekam da izađem napolje, vidi…Vrlo me intresuje namera, da li je ta ekipa sve ovo lepo izmislila. Unutrašnji osećaj mi govori da jesu, a da mene nisu konsultovali jer znaju moj stav. Da li je namera svih njih zajedno koji sve ovo znaju, apsolutno sam siguran…Ovo su svi sve znali, svi su umešani. Samo me zanima da li je namera uvođenja Matee Car da se ja okrivim, ako jeste, ja ću to sve da dogovorim – daću sve što imam, a onda da se uživo prati u Premijeri krivulja mojih odgovora. Kada na to odgovorim, ići će pitanja o životima onih koji su umešani. Ja ću da platim, ja ću da uradim, direktan prenos, pa neka tumače ti licencirani poligrafisti, sešću na onaj policijski poligraf. Nikada u životu ovakve napade u rijalitiju nisam video, da ne mogu i ja da zaštitim, bez povoda, a mislim na Anđela – rekao je Marko.

– Aneli i Janjuš, opet haos – rekla je voditeljka.

– Katastrofa. Mislio sam da će trudnoća da ih smiri, ali katastrofa. Govorila mi je malo pre da je svesna da je loš čovek, da radi sve to jer hoće da se opere od nje…On nije verovao ni u prvi test, a kada smo saznali da je trudna Aneli, rekao je: “je**o mi je majku Đedović ove godine”, kao da sam ja op**io sa njom, a ne on. Imaš dete, imaš sve, razumem sve, dozovi se pameti, trenutno je preko puta tebe osoba najveća tvoja ljubav, kako tvrdiš, koja je trudna, moraš valjda da budeš uz nju i pružiš joj podršku – rekao je Đedović.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements