“Šest meseci ZATVORA na pravdi Boga…” Ovo su DETALJI SA ROČIŠTA Marka Miljkovića

Sada je javno izneto šta se na samom suđenju dogodilo.


Marko Miljković nedavno je bio u centru skandala nakon što je priveden zbog sukoba sa komšijom, koji je eskalirao do te mere da je Miljković završio u policijskoj stanici, gde je proveo skoro dva dana.

Sukob je počeo nakon što je Marko optužio komšiju da mu baca pomije na terasu. Marko je, kako se navodi, odlučio da uzvrati gađajući komšijinu terasu jajima, što je dovelo do njegovog privođenja.

Nedavno je Miljković otkrio da je njegova žalba na krajnji ishod ovog incidenta odbijena. Tim povodom, on se javno zahvalio Trećem osnovnom sudu, izražavajući olakšanje zbog završetka ovog neprijatnog procesa.

Marko je na svom Instagram profilu podelio fotografiju sudije, koji je bio zadužen za njegov slučaj, i otkrio da mu je pretilo šest meseci zatvora.

U opisu fotografije, Miljković je napisao:

– Srećeš tako sudiju svakih mesec dana koji ti je dao šest meseci zatvora na pravdi Boga, a slučaj mu na prvom ročištu Apelacionog suda pao. I to je neka vrsta karme – pisalo je u objavi.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, a Marko je očigledno zadovoljan što se situacija završila bez težih posledica. Njegova poruka na društvenim mrežama ukazuje na to da veruje da je pravda na kraju zadovoljena, a ceo slučaj je sada iza njega.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements