“ZNALA SI ZA ANITU I MATEU NAPOLJU”: Dejan SVE otkrio, Tomićeva PUKLA nakon “Elitovizije”


Klupko istine počinje da steže Jovanu Tomić.


Nastala je prava drama na imanju u Šimanovcima, kada je ušla Matea Car, poznata tik tokerka koja tvrdi da se dopisivala sa Anitom Stanojlović na dan njenog venčanja sa Jovanom Tomić Matorom.

Matea Car, devojka sa kojom je Anita radila Matoroj iza leđa, ušla je na kratko u rijaliti kako bi u lice otkrila sve Jovani, a ubrzo je nastala prava drama. Matora nije mogla da veruje da ju je supruga izdala na tako užasan način, a u jednom trenutku je nasrnula na Anitu. Međutim, da li je to stvarno bila novost za Jovanu?

Dejan Dragojević

Dejan Dragojević
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Član stručnog žirija Dejan Dragojević odmah je nakon nastupa na “Elitoviziji” udario na Matoru i izneo svoje mišljenje o njenom odnosu sa Anitom.

– Podsvesno si namestila priču da ti se ovo dogodi, stalno gledaš da uđeš u rijaliti i da se vraćaš na nešto. Htela si da napraviš priču za sebe i to se na kraju završilo sa Anitom – rekao je Dejan Dragojević.

– Nije tačno – rekla je Matora.

– Znala si i za poruke sa Mateom, ako je znao Đedović znala si i ti. Znala si da se dopisuje – nastavio je Dejan.

– Ne, ne. Nisam znala – rekla je Matora.

Ipak, u jednoj od svađa koje su imale, Anita je jasno rekla da je Matei prestala da se redovno javlja kada je Jovana “provalila” da se dopisuju. Ko koga ovde laže, prosudite sami.

Matora

Matora
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

omi

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com