Bivša zadrugarka otkrila šta ŠEICI rade našim devojkama za 10.000 EVRA: “Tamo je čuveni termin ZLATNA KAŠIKA” Ovo će vas ZGROZITI


Već godinama se u javnosti šuška da naše devojke odlaze u strane zemlje i ispunjavaju raznorazne gadosti u zamenu za novac. Sandra je sada otkrila kakva saznanja ona ima o ovoj temi.


Pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Rešić, često odlazi u Ujedinjene Arapske Emirate. Ona je sada otkrila šta su naše devojke spremne da tamo urade za 10.000 evra.

– Dosta dobro sam upućena u naše devojke koje tamo svašta rade… Ne znam da li je poznat termin “zlatna kašika”… – započela je Sandra priču o situacijama u Dubaiju.

– To je kod nas tek sada počelo da se priča o tome, a zapravo u Dubaiju je to godinama unazad poznato. Naše neke devojke čija imena ne bih pominjala, idu kod nekog šeika i on ih postavi u potpuno zlatnu sobu, da im zlatne tanjire, zlatne kašike, bukvalno je sve od zlata, cela soba je od zlata. I onda, ajde da budem brutalna, izvrši veliku nuždu u taj tanjir i onda neke naše devojke za određenu svotu novca koja nije mala, to moraju da pojedu – kazala je Rešićka za “Republiku”.

Pevačica je oktirla da devojke za takve usluge dobiju od 10.000 evra, pa naviše. Ona nikada nije dobila takvu ponudu i istakla je da ako bi joj neko tako nešto predložio, ne bi dobro prošao.

Izvor: srbijadanas.com