Dan nakon razvoda Matora u suzama zbog Anite: Tomićeva grca od bola u sred Bele kuće

Emocije su nekada jače od razuma. Uprkos trudu da ostane pribrana, Jovana to nije uspela…


U emisiji ”Gledanje uspomena”, sledeći segment bio je posvećen Jovani Tomić Matoroj.

Gledala je slike iz svog detinjstva, sukobe sa brojnim ukućanima, kao i svoje ljubavne odnose sa Sanjom Stanković i Anitom Stanojlović, te situacije u kojima su njene devojke bile preotete od strane Anđela Rankovića.

-Sve mi je bilo teško da gledam, jel mogu da ne komentarišem, dok dođem sebi – rekla je Matora.

Kako se ti Anita osećaš? -pitala je Ivana.

-Osećam se spašeno, ja sam bila pogubljena i neke sitnice su me kupile, trebala mi je pažnju. Neka plaće zaslužila je i gore koliko me je izvređala -dodala je Anita.

-Kad nešto nije suđeno nije, mislim da je ona prebrodila to ali je to dugo držalo, sad se malo prisetila nekih situacija i sećanja bude to nešto u njoj i ostavile su joj trag na srcu -rekao je Ša.

-Palo mi je teško kad sam videla period sa Sanjom ali i sa Anitom, zeznuto je da ti dve devojke uzme jedan muškarac. Bilo mi je jako teško i mučila su me pitanja, ono što mi je bitno je da sam ostala normalna. Nije mi teško pao razvod koliko ta nepravda koju sam doživela da sam je tipovaal zbog marketinga jer to nije istina i na kraju mi je malo što sam se ja borila za nju ali nisam toliko za porodicu. Jako sam se trudila da pomognem ovde sebi i da treniram, takođe mi je bilo bolje svojim prijateljima koji su mi pomogli, više me ne boli i stvarno sam sve to prebolela. Nisu to male životne stvari tako da me to više ne boli, drago mi je što se dokazalo da nije istina to što su mi osporili i ni jedno pitanje negativno ne bih menjala. Sve faze ste videli kod mene i mnogo sam bila prepotentna, nisam uopšte volela i cenila sebe -rekla je Matora.

Konačan razvod potpisan tek juče

Učesnica “Elite” Jovana Tomić Matora je nakon saznanja da je Anita Stanojlović imala aferu sa hrvatskom tiktokerkom Mateom Car, rešila da stavi tačku na njihovu bračnu zajednicu i zbog toga podnela zahtev za razvod braka.

Nakon što je prošlo dosta vremena njih dve konačno su dočekale papire za razvod, i to juče.

– Kraj je manipulacijama, možete da prdnete pod prozor. Raskida svoj istopolni ugovor. Sad možete da idete u Kotor, a da ne budete Tomić. Anđelo, sad nisi Tomić više – rekla je Matora.

– Ja sam u Srbiji uvek bila Stanojlović – dodala je Anita.

– Treba da čestitaš, vratili smo Anitu na pravi put – rekao je Anđelo.

– Malo ste se z*jebali sa tim tipovanjem – rekla je Jovana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Podsetimo, Jovana Tomić i Anita sklopile su brak tokom leta u Crnoj Gori, ali ih je Beograd razveo. Tačnije, Šimanovci. Nakon ulaska u sedmu sezonu “Zadruge” nazvan “Elita” isplivale su skandalozne poruke između Stanojlovićeve i Matee Car.

Hrvatica je obelodanila prepisku sa Matorinom suprugom, i od tada sve kreće nizbrdo. Međutim, jedan snimak dovodi u pitanje to da li je brak između Anite i Jovane zapravo validan!

Ipak, ono što sada baca senku na sve to su snimci do koji je portal Pink.rs došao, a na kojima se jasno čuje da je matičarka prilikom venčanja, pogrešila Aniti prezime.

Prilikom gledanja klipova u čiji je posed došao portal Pink.rs, jasno se vidi propust. Tačnije, čuje se.

Naime, matičarka je prilikom izgovaranja Kruševljankinog imena pogrešila, te je oslovila sa ‘Anita Stanojević’, a ne Stanojlović, kako joj i jeste prezime.

Niko od pristutnih, takođe, nije primetio da je došlo do greške, a sada se nameće pitanje da li je ovaj brak uopšte i validan zbog ovog propusta.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements