Ovako je izgledala vrela akcija Uroša i Jelene: Ovaj snimak otkrio baš sve, ljudi se smeju i ne veruju zbog čega je PROKOCKALA BRAK

Kako vama ovo izgleda?


Belu kuću kao i prethodnih dana i dalje drma samo jedna tema, a to je prevara koju je počinila Jelena Marinković.

Iako ni zadrugari, a ni gledaoci još uvek nisu videli snimak iz zatvora za koji Uroš Rajačić tvrdi da su bili intimni, ali da nije došlo do odnosa i penetracije, Jelena je na kraju potvrdila njegove reči, ali mnogi komentarišu da je u pitanju dogovorena priča jer Marinkovićeva ima želju da se razvede od Ivana.

Jelena je rano jutros sedela u dvorištu sa Markom Đedovićem sa kojim je razgovarala o svemu što se dogodilo. Ona je u ovom razgovoru otkrila detalje iz zatvora, a na mrežama se pokrenula lavina komentara.

Ona je otkrila Đedoviću da su bili intimni u zatvoru, ali da nisu otišli korak dalje, kao i da su jedva iskontrolisali strasti, s obzirom na to da je privlačnost ogromna:

– Znači, ja sam se ovako približila, mazili smo se, niti je ko kome d*kao, kad moram tako da kažem… Čak ni to nisam radila, trudili smo se da se ništa ne vidi, bilo je nežno – govorila je Jelena Marinković Marku Đedoviću.

– Ivan sada besni… jer nemaš sa kim da pričaš i tvoj jedini izbor je on – rekao je Đedović.

– On je meni rekao da mu je Uroš rekao da je hteo, mogao je da ima se*s sa mnom – rekla je Jelena.

– Sad sam skapirao, on hoće da te odvoji od Ivana, a Ivan hoće da se ne pomiriš sa njim – rekao je Đedović.

Jelena je dodala i da ne bi mogla da bude u vezi sa Urošem jer ga smatra nestabilnim i još uvek nezrelim muškarcem, ali da jeste osetila nešto više od privlačnosti, čim je odlučila da sebi dozvoli tako nešto na televiziji i to pred suprugom, koji takođe boravi u rijalitiju:

– Meni Lejdi kaže da sam ja osetila nešto više, čim sam to uradila i to je istina. Mislim da napolju ne mogu da budem sa njim, jer mi deluje nestabilan i nezreo. On može da fino iskoristi za rijaliti – rekla je Jelena, a Marko ju je ubeđivao da Uroš nije želeo da je iskoristi u te svrhe.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements