“Jelena izlazi sa NULA DINARA iz rijalitija” – nakon ovog incidenta, potvrđeno: Zbog kazni ostala bez honorara

Ivan Marinković je žalostan jer ga je supruga Jelena prevarila sa Urošem, a onda je seo u dvorište i Maji Marinković ispričao da navodno njih dvoje izlaze sa 0 dinara iz rijalitija.


Ivan Marinković  ne može da dođe sebi otkako je saznao da ga je supruga Jelena prevarila sa Urošem Rajačićem. On je tokom dosadašnjeg takmičenja uvek branio svoju izabranicu, te su mnogi mislili da imaju idealan brak pun poštovanja i ljubavi. Ipak, sada kada je preljuba izašla na videlo, polako u javnost izlazi prljav veš njihove bračne zajednice.

Marinković je poznat kao racionalna i smirena osoba, ali je nakon poslednje informacije izgubio kontrolu. U više navrata je plakao tokom noći, lomio stvari i i unezveren se hvatao za glavu. Ipak, u jednom trenutku je seo u dvorište i pokušao racionalno da objasni i opravda čin žene pred kojom se zakleo na večnu ljubav pre godinu dana.

On je pred Bojanom Pavlović, Anđelom Šparavalo i Majom Marinković i Jovanom Cvijanović izneo teoriju da je Jelena ovo sve uradila jer je pala u duboki očaj jer je navodno svesna da zbog svakojakih kršenja pravila u Eliti izlazi, navodno, bez honorara. Svaki učesnik dobija određenu svotu novca zbog učešća u rijalitiju, ali produkcija ima pravo da oduzima od honorara zbog kršenja pravila, a Jelena i Ivabn su ih  dosta kršili u ovoj sezoni.

– Meni je ovo strašno, majke mi – rekla je Maja Marinković.

– Živimo od mojih honorara poslednjih 5 godina. Ona ništa nije zaradila u rijalitijima, sve je na kazne dala. Doveo sam je u stan. Sada je shvatila da ćemo možda odavde da izađemo sa nulom. Njeni prodaju stan, treba da joj ćale daje otkupninu i honorari odavde i onda da kupimo nešto i sada ko te j. – rekooo je Ivan.

-Ali da li je to vredno? Ipak, 6 godina zajedničkog života. Da si najgori da ću biti sa tobom. Alo, bre, 4 dana pred kraj rijalitija da ovo uradi – postavila je pitanje Maja.

– E ali ona večeras ide sa intervjua i priča sve ste slagali, pokušavaju da mi nameste, a danas sve priznaje – bio je u šoku Ivan.

– Nisam mogla da verujem za Jelenu, a kako muž da poveruje – rekla je saosećajno Šparavalo.

– Ja sam njihov flert videla još 5 meseca, kunem se – rekla je Jovana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo_realno6_

Jeleni je Ivan poružneo, a Uroš joj je obrazovan

Jelena se požalila Đedoviću da je Ovan pre bolje fizički izgledao, a da ju je kod Uroša privuklo njegovo obrazovanje

-Ja ga nagovaram godinama da odemo na vantelesnu, uvek je imao neka preča posla. Kad sam ga upoznala izgledao je mnogo fizički lepše i bolje. Što se tiče Uroša mislim da je to bilo zato što sam bila zatvorena u kući i onda taj prostor te poremeti. Ja njega nikad nisam pogledala u oči i nije me interesovao. Uroš je jako inteligentan i ima teme razne i to mi se svidelo kod njega. Jako je inteligentan i obrazovan, nije neki glupak od muškaraca -rekla je Jelena.

Izvor: srbijadanas.com

 

News Reporter
Advertisements