REAKCIJA ADVOKATA Ivana Marinkovića – Jelenu čeka PAKAO kada izađe: Preljuba je samo vrh ledenog brega

Ivan Marinković je doživeo emotivni slom nakon što je saznao da ga je supruga Jelena javno prevarila sa rijaliti učesnikom Urošem Rajačićem. Stoga se odmah javno obratio advokatu i ovo je tražio od njega.


Ivan Marinković i Jelena Marinković doživeli su bračni brodolom nakon što se saznalo da ga je javno prevarila sa rijaliti učesnikom Urošem Rajačićem. Otkada je saznao istinu, Ivan Marinković ne može da dođe sebi, te se stalno hvata za glavu i gleda unezvereno oko sebe. Krenuo da lomi nameštaj u Beloj kući, dok se u sledećem trenutku rasplakao kao malo dete. Ovakvo njegovo ponašanje pokazuje koliko je slomljen, jer smo svi navikli da bivšeg muža Goce Tržan posmatramo kao smirenog i racionalnog muškarca koji uvek vlada situacijom. Ipak, svako ima slabu tačku, a u Ivanovom slučaju to je bila ljubav prema Jeleni.

Celu noć su za crnim stolom bili glavna tema, a Jelena nije pokazala kajanje, već je, sasvim naprotiv, oštrim rečima optužila svog muža da je on kriv za njenu prevaru. Stoga Ivanu nije ostalo ništa drugo nego da se obrati javno svom advokatu.

– Vidi se koliko ovo njega boli, čovek je razvaljen, a ti ga i dalje razvaljuješ. Ti si bolesnica, bar ćuti – dodao je Janjuš.

– Stavite me na poligraf da li sam je prevario, a moga sam milion puta. Nisam naznaku dao. Ja sam njoj rekao da me je gledala 24 časa na tv-u, a ona je bila sama devet meseci… Nikad joj ništa nisam rekao – pričao je Marinković.

– Imao sam paranoje. Ti si posle svega ušla sa mužem sa kojim si se venčala 15. septembra i nakon tri meseca daješ da ti neko dira polni ogran. Drago mi je da se boriš sama protiv svih, a dok sam te branio tresla si se i ćutala. Ovo znači da si mi sve radila iza leđa i da me nisi volela. Zaključujemo ovaj razgovor, a ti nastavi sa svojim dečkom. Treba da spavate zajedno, Jovana, pomiri se sa tim. Treba ono sa poruka da pretoče u javnost. Nemoj da ti padne na pamet da dolaziš u Dalmatinsku. Moj advokat neka zove Geru, ključevi da se dostave – pričao je Ivan Marinković.

Ivanov advokat sada mora brzo da reaguje i da promeni bravu na stanu, kako se Jelena ne bi vratila u stan u centru Beograda u kojem trenutno žive. Marinković očigledno želi da spreči da se njegova supruga vrati u njihovo bračno gnezdo.

Jeleni su svi krivi osim nje same

Jelena se i dalje samouvereno ponaša. Ona za svoju prevaru prvo krivi supruga, a onda i ljubavnika. Jelena zamera Urošu što je sačuvao papirić, te je njoj to jasan dokaz da Rajačić igra rijaliti. O svemu tome popričala je i sa Bojanom Pavlović i Majom Marinković.

– Ja sam prva započela sve, ja sam u braku. Znaš šta je on uradio? Sačuvao je papirić koji je mogao odmah da iscepa i da baci. Đedović kaže da mu je to značilo i da je ubacio u neki neseser. Što je čuvao to ako je hteo da prećuti? – pričala je Jelena.

– Jer je to dokaz. Meni hipotetički da se to desilo sve bih pobacala – dodala je Bojana.

– On da nije doneo dokaz sve bi palo u vodu. On je to čuvao jer je znao da će da mu treba. Njemu je bitan rijaliti. Očekivala sam da će da kaže da ne postoji, što je pokazao papir? – rekla je Marinkovićeva.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements