Kleknula pred prevarenog supruga, pa pomenula nerođeno dete: Najbolniji razgovor Jelene i Ivana Marinkovića

U popularnom TV formatu, pred sam kraj sezone, odvija se mogući kraj jednog emotivnog odnosa. Šira javnost saznala je da poznati bračni par nema čistu prošlost, a ni sadašnjost.


Ivan Marinković sedeo je u dvorištu “Elite”, a onda je za njim izašla Jelena Marinković i tom prilikom porazgovarala sa njim o aferi sa Urošem Rajačićem.

Jelena je kleknula ispred vidno emotivno devastiranog supruga i započela razgovor.

– Šta ćemo da radimo? Em smo pod stresom, em što nismo spavali ni ti ni ja – konstatovala je Jelena.

– Šta si radila? – uzvratio je Ivan.

– Ništa strašno, ništa što ti meni nisi. Priznala sam, ali si ti meni uradio goru stvar, samo sam ja tebi oprostila – rekla je Jelena.

– Ja tebi neću, jer ja ništa nisam radio sa emocijama, a ti jesi. Ovo nisi ti, ovo je nova Jelena kojoj se sviđa drugi, video sam sve, sve mi je jasno, džaba ti. Razići ćemo se sigurno, u to budi sigurna – jasan je bio prevareni Marinković.

– Trebalo je kada si me prevario, a meni je mama govorila… Ja sam bila glupa, znala sam da ćeš da me lažeš ceo život – uzvratila je ona.

– Blam me posle onoga što si mi ispričala, pokušavam da nađem opravdanje. Imaš razlog da ti se to desi, nisam ti posvećivao dovoljno pažnje – konstatovao je Ivan.

– Ne sviđa mi se, samo mi je zanimljivo – iskrena je bila Jelena.

– Ne mogu da verujem, ruku u vatru sam smeo da dam. Ti pričaš o prošlosti, ja znam šta ću da radim – nastavio je Marinković.

– To što je ovako, ne briše ovo što si ti uradio – rekla je Jelena.

– Ja ne mogu da živim s tim – uzvratio je Ivan.

– Mene boli što nisam majka i što si mi uzaludno potrošio šest godina života… Ja sam prva započela komunikaciju, nije on – priznala je Jelena.

– Jao nemoj, blam me je – uzvratio je Ivan.

Pogledajte na snimku ispod teksta:

Podsećanja radi, Jelena i Ivan započeli su romansu još tokom učešća u rijalitiju “Parovi”. Odnos je varirao od ljubavi do mržnje, od fizičkih obračuna do razmene nežnosti, a skorašnja dešavanja u “Eliti” prete da ovaj turbulentni odnos ne opstane.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements