Nakon duge TIŠINE, oglasila se Matea Car i iznela ISTINU o odnosu sa Anitom: “Znam DA NE SME…”

Ona je nakon duge medijske pauze odlučila da progovori o raskidu koji je potresao sve ljubitelje rijalitija.


Večerašnje izdanje emisije “Pitam za druga”, koje se emituje na RED televiziji, donelo je eksplozivni razgovor o gorućoj temi vezanoj za popularni rijaliti “Elita”.

Voditelj Joca Ilić razgovarao je putem video-poziva sa Mateom Carom, a tema razgovora bila je afera koja potresa javnost – navodna veza između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

Već danima unazad, spekuliše se o tome koji su prijatelji Jovane Tomić Matore bili upućeni u njen odnos sa Anitom Stanojlović, a u današnjoj emisiji su otkriveni šokantni detalji koji su dodatno zakomplikovali situaciju.

Detalji ovog razgovora između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović sada su tema broj jedan u medijima, a emisija “Pitam za druga” na RED televiziji pružila je gledaocima ekskluzivan uvid u ove šokantne događaje.

– Što se tiče ove situacija nije sve najbolje. Ljudi su priklonjeni drugoj strani, nego meni. Govori se da sam ja tipovala Anitu, da sam imala dogovor sa Đedovićem, kako sam dobro plaćena za to… Ne mogu da povežem kraj sa krajem – govorila je Matea.

– Prvo je bila priča za stan da je Sandra imala ključ od Đedovićevog stana i da si dolazila. Da li si dolazila kad si trebala da gostuješ ili pre Elite? – pitao je Joca Ilić.

– Bilo je za gostovanje kod Dalile i kod Jovane Jeremić, ali sam morala da otkažem. Da, bila sam u stanu. Ne mogu da povežem konce, možda nije smela da me ugosti u tom stanu. Nisam shvatila da je to bilo nekome iza leđa, nisam znala da to ne sme, a sad znam da ne sme. Ako Marko ništa nije znap, čemu protivljenje? Ja sam 99% sigurna da je on znao, ali nemam dokaze kako je saznao – pričala je Matea Car.

– Da li ti je Sandra rekla da to prećutite? – upitao je Joca.

– Ne. Ja kad sam bila u kontaktu sa Sandrom bila sam u nvooj vezi. Sandra mi se nikad nije sviđala, a da jeste ja ne bih imala problem to javno da priznam. Ja sam možda rekla da je simpatična kao čovek, ali ne kao neko sa kim bih ja bila – rekla je Matea.

– Svi su potreseni, tu ima svega i konce ne hvatam. Pokušala sam da se udaljim, ali nakon osam meseci se povela priča. Ja sam milion puta rekla da neću više, jer ne mogu da se toliko provlačim. Dopisivala sam se sa Anitom, one su se rastale, ne znam čemu polemika – nastavila je Matea, pa odgovorila na spekulacije da Matorini prijatelji znaju za nju.

– Danas sam čula da je znala Vanja od Ša, Sanja Stanković. Ja mogu da kažem da nije od mene, ostaje da pomislimo da je Anita nekome pokazala. Ja znam kome sam ja pokazala i kome sam poslala – dodala je Matea Car.

Izvor: srbijadanas.com

News Reporter
Advertisements