“Šta me ovo snađe, KUKU” Janjuš jeca i ZAPOMAŽE na sav glas – Ne može da prihvati da će ponovo postati otac, URLICI ODJEKUJU imanjem


Bivši košarkaš se raspao na sitne komade jer ne može više da podnese sve što mu se dešava.


Učesnik “Elite” Marko Janjušević Janjuš i dalje ne može da dođe sebi nakon saznanja da će postati po drugi put otac, te da će mu cimerka Aneli Ahmić roditi dete.

Naime, Janjuš je sinoć tokom nominacija doživeo nervni slom, pa je počeo da jeca i plače, dok su Lazar Čolić Zola i Uroš Rajačić pokušavali da ga uteše. On je potpuno prsao i počeo da kuka i zapomaže da je od njegovih krika odjekivalo celo imanje u Šimanovcima.

– Razumeš da sam skrenuo sa mozgom, je l’ razumete vi to – kroz suze je rekao Janjuš.

– Janjuše brate, šta ti je smiri se bre, ej bre – molio ga je Zola.

– Stani brate, molim te – uzviknuo je i Rajačić.

– Joj živote moj, šta je ovo, šta me snađe, kuku – nastavio je Janjuš.

Podsetimo, Janjuš je poslednjih dana pod velikim pritiskom zbog toga što će ponovo dobiti dete. On najviše strepi od reakcije svoje ćerke Krune, što je više puta i pomenuo, te priznao da ni sam ne zna kako će njoj da objasni celu situaciju.

Ni novinari nisu ostali imuni na glas naroda, te je Jovan Ilić nedavno postavio pitanje koje su mnogi očekivali.

– Ona je sad u drugom stanju i ja ću stati uz nju. Normalna je stvar to. Nema više drugih solucija. Nisam otac njenom detetu i pored toga što ću biti tu za to dete. Kad je reč o izboru partnera, ni ja nemam pravo na to da se mešam s kim će moja bivša žena biti, osim da bude dobar prema našem detetu. Njen bivši suprug ima svoj život i treba time da se vodi. On treba da viša svoje dete – kazao je Janjuš.

– Je l’ se bojiš da taj odnos nije u potpunosti načisto? – upitao je Joca.

– Bojim se. Ja sam ovde najviše svađa imao zbog tog drugog odnosa. Kako da ne budem nervozan, kad mi je to u glavi – kazao je Janjuš.

– Je l’ se bojiš možđa da upravo to ne naruši vaš odnos? – upitao je Jovan.

– Dešavalo se da sam se brinuo, ali sada ne mislim tako. Moram samo da kažem da svako dete treba da živi sa majkom, osim ako majka nije normalna, a Aneli je sposobna da se brine o detetu – rekao je Janjuš.

– Da li te ne zanima šta će tvoja bivša supruga Ema reći o tvom odnosu sa Aneli? – upitao je Jovan.

– Šta koga zanima?! Mi imamo dete, ali ne treba da misli o Aneli i meni, nego o Kruni i kako će ona reagovati. Ja sam taj koji ćerki mora da objadni sve. Moja ćerka je centar mog života i to je tako. Želim samo Kruni da kažem da je tata voli najviše na svetu – kazao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Izvor: srbijadanas.com